Kærlighedens dilemma af Sanne Stribolt

Kærlighedens dilemma
Forlag:
Forfatterskabet
Sider: 351
Udgivet: 2018
Originalsprog: Dansk
Læst på: Dansk
Min mening: Dyster


Resumé

Melanie er kommet ud af et voldeligt forhold, men ekskæresten stalker hende. Han vil ikke lade hende være, og alt imens hun prøver at slippe væk fra ham og komme videre, får hendes arbejdsplads en ny direktør. Andreas er en flot og mystisk mand, som tager, hvad han vil have. Andreas og Melanie bliver hurtigt betaget af hinanden, men i skyggerne venter Tim, som ikke vil lade Melanie komme videre.

Min mening

Jeg var meget spændt på at læse denne roman, da den virkelig lød spændende. Det var dog lige gået min næse forbi, at det var en erotisk roman, og jeg ikke haft så god erfaring med den slags. Mit problem med dem jeg har læst er, at erotikken overskygger handlingen, og plottet falder derfor til jorden med et brag.

Her synes jeg ikke, at plottet faldt til jorden til fordel for erotikken. Jeg synes dog, at erotikken kom på nogle virkelig upassende tidspunkter, og det generede mig.

Melanie prøver at slippe væk fra sin eks, men når han så finder hende, er han voldelig og dominerende. Det bliver gjort tydeligt, at de havde et dårligt forhold, og at hun er bange for den dominerende side af ham. Da hun så møder Andreas, er det i starten lidt sødt. Hun snubler i en elevator og hun bliver grebet af denne flotte mand. Derefter bliver deres forhold meget forvirrende for mig. Andreas er meget dominerende og han forstår ikke altid et nej. Han bruger sit flotte udseende og erotik til at få Melanie til at gøre, hvad han gerne vil have hende til.

Det det gør mig forvirret er, at Melanie falder for det hele. Selvom hun nogle gange udtrykker, at hun bliver bange, når Andreas er for hård ved hende, så opsøger hun det selv. Det forstår jeg ikke, med det forhold hun havde til sin eks. Jeg forstår heller ikke, at Andreas ikke lige slapper af, når han ved, hvad hun har været ude for.

På bagsiden af bogen står der, at Andreas skal redde Melanie fra hendes eks. Dog føler jeg lidt, at hun er på vej ind i endnu et ustabilt forhold, selvom han ikke er præcis ligesom hendes eks.

Jeg var ikke så stor fan af denne roman, men jeg er vild med idéen om den. Der er nogle emner i den, som er vigtige at tale om. Vold i forhold er aldrig okay, og det er godt, at der er nogen, som skriver om det, så flere og flere måske kommer til at tale om det.

Derudover synes jeg, at forfatteren skriver godt. Sproget er flydende og let at læse. Jeg kan også rigtig godt lide Melanie som karakter. Hun er virkelig spændende. Hun har mange ting, som hun skal arbejde sig igennem, og hun prøver virkelig. Hun er skrøbelig, men på samme tid stærk. Hun er skide god.

Dette er en flot debutroman, og jeg er sikker på, at den kommer til at blive elsket af mange.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s